Arbocatalogi Branche Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) Projecten Medezeggenschap
  • adviseert aan VGWM-commissies en Ondernemingsraden in de wijzigingen en onderdelen van de Arbowet, onder andere in de off-shore industrie, scheepsbouw en ziekenhuizen.

REACTIES VAN DE KLANT

“De training van Salentijn is juiste mix van theorie en oefening in de praktijk, doen! De aanpak van ‘moeten naar willen’ in veilig en gezond werken past goed in onze bedrijfscultuur”

Bas Jansen Directeur BAS Truck Center

“Salentijn heeft in onze productiewerkplaats onderzoek gedaan naar arbeidsomstandigheden en veiligheid. We hebben nu een duidelijk omlijnd plan en zijn er goed mee aan de slag. Perfecte methode om een wat weggezakt item weer vol op de kaart te zetten!”

Halvor Sens managing director Fischcon BV

“Het begint bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid om je eigen werk goed te doen.”

Mario van Mierlo senior advisor social affairs MKB-Nederland

“De branchenorm Diesel Motoren Emissie (DME) bestaat sinds 2007 in de Motorvoertuigenbranche. Door gerichte communicatie, en vooral training van werknemers en werkgevers, ontstaat steeds meer bewustwording en handelen in te nemen maatregelen om de gevaren van DME tot een minimum te beperken.”

Tineke Moleman Bestuurder FNV

“De trainingen van Salentijn komen tot leven dankzij haar praktijkervaring en voorbeelden van de werkvloer. Ze duwt je niet geforceerd in een rol, maar geeft handvatten om er zelf invulling aan te geven.”

Auke Bullema Projectredacteur Publicatie Rendement Uitgeverij